Transport persoane la standardele cele mai ridicate.
RIDM

PRIMA PAGINA DESPRE NOI SUGESTII CONTACT

Transport Muncitori Bucuresti si Ilfov

Transport Muncitori Angajati / Salariati


Transport Muncitori Bucuresti


In conditiile unor cerinte din ce in ce mai mari in ceea ce priveste necesitatile de personal calificat pentru domenii multiple de activitate, serviciile de transport muncitori reprezinta o prioritate pentru managementul fiecarei companii.
Fie ca discutam despre un program fix de lucru adica pentru servicii de transport muncitori la locul de munca cu program bine definit, fie de acele solicitari cu program flexibil, am decis sa venim in intampinarea acestor solicitari cu un parc auto nou, cu capacitati multiple de transport tocmai din dorinta de a raspunde prompt oricarei solicitari pentru aceste servicii de transport persoane.
Transport muncitori Bucuresti
RIDM Tours va ofera servicii de transport salariati prin curse regulate speciale, cu un parc auto modern si confort sporit, ale caror principale beneficii sunte prezentate in continuare:
• Serviciu de transport muncitori autorizat si licentiat de Autoritatea Rutiera Romana - Ministerul Transporturilor
• Siguranta, promptitudine si confort pentru toate capacitatile de transport
• Contract de prestari servicii negociat si particularizat in functie de necesitatile beneficiarului
• Avantaje si beneficii oferite beneficiarului la contractele si serviciile derulate pe termen lung
• Personal calificat si autorizat pentru executarea serviciului de transport persoane
• Pachete promotionale pentru fiecare beneficiar, pentru alte tipuri de transport precum transport angajati, team-building, alte conferinte si delegatii nationale si international.
Serviciile de transport personal salariati catre si de la locul de munca pot fi prestate cu microbuze, midiautocare si autocare turistice, sunt flexibile avand in vedere programul de lucru, necesitatile de transport, cu dotari standard dar si auxiliare pentru a asigura conditiile unui transport personal de calitate si incredere.
Pentru orice detalii suplimentare si oferte personalizate va invitam sa ne transmiteti solicitarea dumneavoastra si un reprezentant al departamentului de transport rutier de persoane prin servicii regulate speciale va va contacta in cel mai scurt timp posibil.