Transport persoane la standardele cele mai ridicate.
RIDM

PRIMA PAGINA DESPRE NOI SUGESTII CONTACT

Despre noi

Stimati vizitatori, Inchirieri-microbuze.ro reprezinta o platforma de prezentare si promovare a serviciilor de transport de calatori in Bucuresti si in Romania. Website-ul este detinut de RIDM Impex S.R.L. care are calitatea de operator licentiat si autorizat de Statul roman pentru prestarea serviciilor de transport persoane.

Activam in piata transportatorilor rutieri de persoane inca din anul 2002 iar ceea ce ne recomanda sunt profesionalismul si increderea castigata din partea clientilor nostri.

Deoarece suntem constienti de concurenta existenta, am investit in permanenta in doua mari directii:
  1. Calitatea si pregatirea angajatilor pentru a va transporta in siguranta si la timp
  2. Achizitionarea periodica de mijloace de transport sigure si cu un confort sporit
Portalul inchirieri-microbuze.ro  administreaza toate datele personale primite pe parcursul utilizarii paginilor web in conformitate cu dispozitiile legislatiei in vigoare privind protectia datelor personale si difuzarea datelor de interes public ( in conformitate cu prevederile Legii 677/ 2001).
In dorinta de a va oferi doar servicii si informatii de calitate, periodic, putem utiliza datele dumneavoastra de contact pentru a va aduce la cunostinta ofertele speciale, promotiile si alte categorii de servicii de transport de larg interes.
Website-ul poate contine informatii si legaturi externe catre alte website-uri in dorinta de a va furniza cat mai multe informatii utile pentru dumneavoastra. Nu ne facem raspunzatori de datele pe care dumneavoastra le puteti furniza in cadrul acelor site-uri chiar daca acelea sunt site-uri partenere.

Echipa inchirieri-microbuze.ro vine in intampinarea dumneavoastra cu disponibilitate 24/24, in dorinta de a fi prompti si utili pentru clientii nostri.

Deoarece parerea dumneavoastra este foarte importanta pentru noi, precum si datorita faptului ca dorim sa va prezentam informatii actualizate in permanenta, pentru cerere de oferta, sugestii, recomandari si comunicare periodica, va rugam sa utilizati informatiile mentionate in sectiunea CONTACT.

Echipa inchirieri-microbuze.ro